Набавка опреме и музичких инстумената

Драги пријатељи Школе,

Желимо са вама да поделимо изузетно лепе и  за нас значајне вести!

Музичка школа је у току пролећа конкурисала за набавку опреме и музичких инстумената код Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, који су препознали наш пројекат и издвојили средства у износу од 963.982 динара. На овај начин нашим ученицима, наставницима и свим запосленима обезбеђени су бољи и квалитетнији услови за рад. Из дозначених новчаних средстава купљени су инструменти високог квалитета: електрични клавир, алт саксофон, флаута, труба и контрабас, затим опрема за наставу физичког васпитања, два лаптопа,  велики телевизор за наставу солфеђа и аудио опрема.

Ова подршка ће нам омогућити да наставимо с нашим радом и oстваримо своје циљеве на сва три образовна нивоа (предшколски, основношколски и средњошколски). Захваљујемо се Покрајинском секретаријату за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице вам на њиховом ентузијазму, подршци за рад наше школе и улагању у развој талената наших ученика. Наставите да пратите наш рад и напредак јер заједно чинимо позитивне промене у нашој заједници!

Радујемо се будућим музичким пројектима, надамо се да ћемо их моћи поделити с вама и да ћемо у периоду који је пред нама реализовати још много оваквих подухвата који су нам дефинитивно потребни.

С поштовањем,
Управа школе на челу са директором Бојаном Јовановићем