Пријемни испит и упис у Средњу музичку школу

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У СМШ „ПЕТАР КРАНЧЕВИЋ“, 2021.

Детаљна сатница полагања пријемног испита за упис у СМШ 2021

КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА И УПИСА УЧЕНИКА ЗА 2021/22 ШК. ГОДИНУ-СРЕДЊА МУЗИЧКА ШКОЛА

ПРИЈЕМНИ ИСПИТИ СМШ – пдф документ

НА ОСНОВУ ДОПИСА МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА

БР. 611-00-0237/1/2021-03 од 23.03.2021. године

ОБАВЕШТАВАМО ВАС

ДА ЋЕ СЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД СРЕДЊЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ ЗА ШКОЛСКУ 2021/22. ГОДИНУ ОБАВЉАТИ У ПЕРИОДУ ОД 12. ДО 15. АПРИЛА 2021. ГОДИНЕ, ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ НА ПОРТАЛУ

Моја средња школа: УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ 2020/2021 (mojasrednjaskola.gov.rs)

СВИ КОЈИ НЕ ИСКОРИСТЕ ПРЕДНОСТ ЕЛЕКТРОНСКОГ ПРИЈАВЉИВАЊА, МОЋИ ЋЕ ЛИЧНО У ПАПИРНОМ ОБЛИКУ ДА ПОДНЕСУ ПРИЈАВЕ У ШКОЛИ, УЛИЦА ЖИТНА ПИЈАЦА БР. 28 СРЕМСКА МИТРОВИЦА,

КОД ПЕДАГОГА: ЉИЉАНЕ ЗАХОРЈАНСКИ

15. И 16. АПРИЛА 2021. ГОДИНЕ У ПЕРИОДУ ОД 08-15 ЧАСОВА.

СВИ КАНДИДАТИ КОЈИ СЕ ПРИЈАВЉУЈУ ПРЕКО ПОРТАЛА ДУЖНИ СУ ДА ПОПУНЕ И ПРИЈАВУ ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ КОЈА СЕ НАЛАЗИ ОВДЕ Пријава-за-полагање-пријемног-испита-за-упис-у-средњу-музичку-школу – WORD ДОКУМЕНТ И ДА ИСТУ ПОШАЉУ НА МЕЈЛ: krancevic022@mts.rs

СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ВЕЗАНЕ ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЗА УПИС У СРЕДЊУ МУЗИЧКУ ШКОЛУ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА НАШЕМ САЈТУ: http://mskrancevic.edu.rs/ КАО И НА ПОРТАЛУ: УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ 2020/2021. (mojasrednjaskola.gov.rs)

Oбавештење за родитеље ученика који уписују први разред средње школе 2021/22. школске године. – ПДФ документ

Портал Моја средња школа представља платформу која Вам омогућава да извршите електронске услуге у вези са пријемним испитом, завршним испитом и уписом у први разред средње школе за школску 2021/2022. годину, за школе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, са изузетком музичких, балетских и специјалних школа.

Да бисте користили електронске услуге, потребно је да будете ауторизован корисник. Ауторизовани корисник може бити искључиво родитељ или други законски заступник који има одговарајућа права приступа до података о конкретном ученику, путем налога на Порталу Мој есДневник. Односно, уколико имате налог на порталу Мој есДневник или имате налог на Националном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs, којим приступате порталу Мој есДневник, омогућене су следеће електронске услуге:

1..подношење електронске пријаве за полагање пријемних испита

2. подношење приговора на резултате завршног испита

3. подношење електронске листе жеља

4. подношење електронске пријаве за упис у средњу школу

Налог на есДневнику можете добити од разредног старешине у основној школи, а налог на државном порталу за електронску идентификацију можете сами креирати регистровањем на eID.gov.rs.

Позивамо вас да, у складу са текућом епидемиолошком ситуацијом, а, пре свега, због здравља и безбедности, користите расположиве електронске услуге у вези са процедурама за упис у средњу школу. Свакако, све захтеве ћете моћи и на стари начин да поднесете, непосредно у школи.

Обавезна документација за пријаву пријемног испита за средњу музичку школу

За ученике који нису завршили основну музичку школу обавезан је диференцијални испит. Диференцијални испит се полаже неколико дана пре пријемног испита и обухвата градиво завршног разреда основне музичке школе. Полажу се три испита: Инструмент или певање, Солфеђо и Теорија музике.

Обавезна документација за пријаву диференцијалног испита

ОБАВЕШТЕЊЕ

ПРИПРЕМЕ ЗА УПИС У СРЕДЊУ МУЗИЧКУ ШКОЛУ БИЋЕ ОРГАНИЗОВАНЕ СВАКОГ ПЕТКА ПОЧЕВ ОД 05. МАРТА 2021. ГОДИНЕ У 18:00 часова.
ПРИПРЕМЕ ДРЖЕ ПРОФЕСОРИ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У ЗГРАДИ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ
ЖИТНИ ТРГ бр. 28

СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ УЧЕНИЦИ СУ ДОБРО ДОШЛИ

Задаци са пријемних испита за СМШ