Настава на даљину у Основној и Средњој школи

Добар дан колеге,
За следећу недељу распоред рада остаје исти као и ове седмице. Најмлађи узраст иде редовно у школу, старија деца и средњошколци су на онлајн настави. Школа ће радити од 07-17 часова. Суботом и недељом школа неће радити. За све остале случајеве се договарамо у току недеље. (19.03.2021.) Поздрав.

ДИРЕКТОРИМА ОСНОВНИХ ШКОЛА У АП ВОЈВОДИНИ

ПРЕДМЕТ: ОБАВЕШТЕЊЕ О ОСТВАРИВАЊУ НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА У ПЕРИОДУ ОД 15. ДО 19. МАРТА 2021. ГОДИНЕ

Поштована/-и,

У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 12. марта 2021. године, донета је одлука да СЕ У СЕДМИЦИ ОД 15. ДО 19. МАРТА 2021. ГОДИНЕ, ЗА СВЕ РАЗРЕДЕ ДРУГОГ ЦИКЛУСА (V-VIII) ОСНОВНЕ ШКОЛЕ, НАСТАВА ОРГАНИЗУЈЕ ПУТЕМ НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ.

У прилогу вам прослеђујемо допис Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, упућено свим директорима основних школа у Републици Србији.

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице, наставиће са праћењем епидемиолошке ситуације у школама са седиштем у АП Војводинии, о чему ће бити обавештавани надлежни органи, ради предузимања одговарајућих мера.

Стојимо Вам на располагању за сваку потребну информацију и надамо се, да ћемо успешно пребродити и ову кризну ситуацију и вратите се у редовне животне и радне токове.

Срдачно,

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОСТВАРИВАЊУ НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА У ПЕРИОДУ ОД 15. ДО 19. МАРТА 2021. ГОДИНЕ – PDF


СРЕДЊА ШКОЛА
– директору

ПРЕДМЕТ: ОБАВЕШТЕЊЕ О ОСТВАРИВАЊУ НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ У СРЕДЊИМ ШКОЛАМА У СЕДМИЦИ ОД 8. ДО 12. МАРТА 2021. ГОДИНЕ

Поштована/-и,

У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 5. марта 2021. године, донета је одлука да СВЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ, У СЕДМИЦИ ОД 8. ДО 12. МАРТА 2021. ГОДИНЕ ОСТВАРУЈУ НАСТАВУ НА ДАЉИНУ. У континуитету ће се пратити епидемиолошка ситуација, на основу чега ће бити донета одлука на организацији рада школа у наредном периоду. Подсећамо да су школе у обавези да доследно примењују модел организације наставе на даљину којим се омогућава квалитетно учење и континуирано праћење напредовања ученика. Потребно је да употребите све постојеће канале комуникације са циљем
неодложног обавештавања запослених, ученика и њихових родитеља о начину остваривања наставе у наредној седмици

Срдачно,

Министарство просвете, науке и технолошког развоја
Сектор за средње образовање и васпитање и образовање одраслих